FELVETTEK A BGE-RE?
Akkor szükséged lesz ránk!

Hogy Miért? következő tantárgyakon biztosan át kell verekedned magad:
Üzleti Matematika, Gazdaságmatematika, Mikroökonómia, Makroökonómia, Pénzügy, Számvitel, Statisztika és Valószínűség számítás, Üzleti Statisztika, de Kartól függően ennél több matekos tárgy is szembe jöhet veled. Ha biztosra akarsz menni, hogy görbül a jegy, akkor megnyugodhatsz, mi mindig ott leszünk a következő 2-3 évben melletted, hogy segítsünk ahol lehet.

ÍME AZ A 3 LÉPÉS AMIVEL MEGKÖNNYÍTHETED AZ ELSŐ FÉLÉVED

Első lépés: Egyetemi honlap!
Magától értetődő, de mégis a legfontosabb, hogy olvass el mindent amit az intézmény azért szedett össze, hogy neked könnyebb legyen elkezdeni a tanulmányaidat. Ne felejtsd, hogy az egyetemi élet első hetei hónapjai kaotikusak lehetnek, és minél jobban tájékozódsz annál kevesebb meglepetés fog érni ebben az időszakban.

Második lépés: Gólyacsoportok!
Ne felejts el belépni a karodnak megfelelő gólya csoportba ahol nagyon sok hasznos infóval fognak ellátni a tanulmányaid megkezdésével, a szakokkal, kollégiummal és a gólyatáborral kapcsolatban. Sok felsőbb éves hallgató csak azért lesz ezekben a csoportokban, hogy neked segíthessen, kérdezz tőlük bátran.

Harmadik lépés: Készenlét és követés!
Ha készen akarsz állni a matekos/közgázos/statos kihívásokkal való szembenézésre, ajánljuk, hogy a honlapon található infókon kívül lépj be a felkészítős csoportba, kövess minket az alábbi linkek bármelyikén (vagy mindegyikén). Több ezer felsőbbéves diák tud referenciát adni arról, megéri, ha egy kattintásnyi távolságra vagyunk, amikor majd kellünk.

Bánréti Ottó (oktató)
Felkészítős csoport

Addig is gratulálunk a felvételetekhez, élvezzétek az első szemesztert, mert egyetemistának lenni JÓ!